Avsnitt 02: Mellanpodd, getkontakt och filmval

spoiler2

Vi är inte döda! Det tog oss bara ett tag att vakna upp efter julen. Men nu är vi tillbaka med vårt andra (eller, ja, ni förstår) avsnitt! I det här avsnittet blir det inte genomgång av en film, utan enbart allmänt snack, postlåda och val av film till nästa avsnitt. Och så kommer det se ut framöver, vartannat avsnitt film, vartannat val.

Inför nästa avsnitt vill vi så klart att ni ska komma med era åsikter om filmen som avhandlas (vilken det blir får ni höra i avsnittet), så sätt igång med kommenterandet!

Följande spoilers förekommer i podden: Milda spoilers på The hobbit, The Secret Life of Walter Mitty och American Horror Story. Halvstor spoiler på Gone Girl.

2 thoughts on “Avsnitt 02: Mellanpodd, getkontakt och filmval

 1. Den Fantastiska Bävern skriver:

  Fortfarande en trevlig podd. Jag tycker ni ska göra en djupdykning i experimentell film och se saker som Alejandro Jodorowsky’s The Holy Mountain vilket är en filmupplevelse som ingen annan. Dock bör man vara beredd på att The Holy Mountain också är en av de mer udda och förvirrande upplevelser man utsätts för. Dock ett måste för alla filmälskare.

  Sedan så Fight Club. Självklart är det en fantastisk film. Men kan man verkligen ge den cred för bra story och briljant twist. Det är ju en adaption på en bok där allt bra storymässigt som filmen gör kommer ifrån boken, twist och allt.

 2. Ruben skriver:

  Goddagens filmutforskare!

  (Ni vet det antagligen redan, men för den som är nyfiken…)
  Misströsta icke, ty ”En kvinnas martyrium” finns (naturligtvis) bl.a.
  Här: https://www.youtube.com/watch?v=d3Q6FVhqLY0
  Eller här: https://www.youtube.com/watch?v=CxJSGMK9yRE

  Det här ska bli mycket spännande att se. Samt höra vad ni tycker.
  Tills avsnittet ifråga så hoppas jag att Mattias ”Bob” Sörbom kan bistå med sin filmexpertis, typ i stil med ett försvarstal för den svartvita filmens sak. Misstänker att det kan behövas.

  (Längden på avsnitt 2 var förresten 1 timme och 28 minuter, där runt 18 minuter var total tystnad. Vad hände där?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *