Avsnitt 10: En vansinnigt försenad mellanpodd med hemläxor

avsnitt 10

Efter ett oplanerat sommaruppehåll är vi tillbaka och mellanpoddar om vad vi sett sedan sist. Det blir även redovisning av våra respektiva hemläxor.

Podden skulle ha kommit upp i torsdags men på grund av att Garageband bestämde sig för att helt radera ena ljudspåret så vad Linus tvungen att klippa om allt en gång. Så det kommer idag istället.

Det blir spoilers för Before-trilogin (Before Sunrise, Before Sunset och Before Midnight) och Song of the Sea. Utöver det är det ett relativt spoilerfritt avsnitt.

One thought on “Avsnitt 10: En vansinnigt försenad mellanpodd med hemläxor

  1. En tvär och bitter liten man skriver:

    Tjohej.

    För att citera Gandalf: Ett avsnitt av Spoilerpodden är aldrig varken för sent eller för tidigt ute, ty det anländer precis när det behövs. (Vilket är en del av charmen med poddar utan fastställt releasedatum).

    Det där med långsam sci-fi som egentligen inte känns superlångt in i framtiden: Låter som något i stil med ”Twenty Minutes into the Future” på Tv Tropes. Inte riktigt, men lite?

    The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert: Ja, alltså, Hugo Weaving som drag queen kan väl inte vara fel? Spännande val, hursomhelst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *